HOW IT WAS!

MSFG tim ponovno je sudjelovao na prestižnom sajmu Belgrade Future Gaming koji je održan 28. i 29. svibnja u Beogradu, sa SYNOT i IGT proizvođačima automata za igre na sreću. Za sve posjetitelje predstavljen je širok portfolio proizvoda, kao i premijerno predstavljanje kabineta i linkova za sve one koji nisu stigli skoknuti do Londona u veljači.

Naglasak na SYNOT štandu bio je na novom multigame progresivnom jackpot sustavu MAGIC BALL LINK s 8 povezanih tema, koji sadrže najnovije igre kao što su 88 Pearls, The Wild Job, Legend of Medusa i Big Mystery. MAGIC BALL LINK predstavljen je u najnaprednijim kabinetima UP2-32 i UP1-27, zajedno s novim LED jackpot sigmnageom. Novost je i vrhunski SUPER LINK sustav s 20 povezanih igara izložen u Eclipse FL-32 kabinetima. Svaka od ovih igara nudi značajke povezanog bonusa i Buy bonus opciju koja je trenutno neizostavna značajka. To znaju svi koji se vole igrati!

IGT je pozornost stavio na najnoviji UNITE paket igara koji objedinjuje teme povezanog progresivnog jackpota kao i multi game igre u zajedničkom paketu igara UNITE! Prezentaciju novog UNITE paketa igara posjetitelji su mogli isprobati na Peak Slant 32“ kabinetu. UNITE paket igara inovativni je nastavak uspješnog EGYPTIAN LINKA koji je vrlo dobro poznat HR priređivačima po svojoj specifičnosti i raznolikosti bonus značajka u linku kao dodatna poslastica za sve one koji vole izazove!

Svim dragim posjetiteljima hvala za posjetu ovogodišnjeg BFG casino sajma!

Kao i svake godine do sada, BFG sajam vrijedno nastavlja ispunjavati očekivanja posjetitelja gaming industrije kao i proizvođača koji računaju na BFG sajam i u narednim godinama!  

 

Tags:

Comments are closed

alen