SPHINX 3D™

SPHINX 3D™

Putovanje kroz vrijeme u zemlju faraona, punu skrivenog blaga …
Sphinx 3D™ prvi je naslov u liniji naših True3D™ proizvoda koja koristi patentiranu, nagrađivanu, 3D tehnologiju dizajniranu za IGT gaming industriju.

OvoTrue 3D™ iskustvo svakako će oduševiti svojom jedinstvenom, nagrađivanom i patentiranom autostereoskopijom koja koristi sustav za integrirano praćenje oka kako bi slike iskakale s ekrana ili se razvukle do beskonačnosti u visokoj razlučivosti.

Sphinx-3D_header_1200x800

Svi bonusi koriste 3D tehnologiju kako bi unaprijedili iskustvo igranja. Način igranja igre potpuno je transformiran koristeći tehnologiju za integrirano praćenje oka koja omogućava igračima da pokreću glavu kako bi promijenili kut gledanja i istražili različita okruženja bonusa.

Tri simbola sfinge na drugom, trećem i četvrtom valjku donose izbor Sfinga Bonusa. U ovom segmentu odabira bonusa, igrači putuju do piramide u obliku sfinge u zadubljujućem 3D prizoru prikazanom u stvarnom vremenu.

RAMZESOVI BESPLATNI BONUSI U IGRI

ramosisbonus_screenshot

Ovaj besplatni bonus igra se na posebnim valjcima s bonusima i dodjeljuje 20 besplatnih igara s multiplikatorom 2x..

BONUS U DVORANI S DIJAMANTIMA

diamondchamberbonus_screenshot

Igrači odabiru između dijamanata koji skrivaju kredite, multiplikatore i dodatne krugove tijekom četiri kruga trajanja igre.

ZVIJEZDE S PROGRESIVNIM IZNOSOM

starprogressivebonus_screenshot

Igrači odabiru zvijezde koje prelaze na gornji zaslon i postavljaju se uz pet razina progresivnog jackpota. Pet zvijezda koje se nalaze uz istu razinu donose određeni iznos jackpota, a zajamčeno je osvajanje barem jednog jackpota.Progresivni iznosi mogu biti samostalni ili vezani uz Game Boss.

BONUS NA DREVNOM KOTAČU

ancientwheelbonus_screenshot

Ovaj besplatni bonus igra se na posebnim valjcima s bonusima i dodjeljuje 20 besplatnih igara s multiplikatorom 2x..

BONUS SA PUSTINJSKIM SKARABEJIMA

wildscarabbonus_screenshot

U ovom bonusu igrači pronalaze i aktiviraju davno izgubljene koloture sa skarabejima koje donose 10 besplatnih okretaja i naslagane wild oznakena osi z. Za dodatno uzbuđenje, skarabeji koji ne plate moraju slagati hrpe žetona dok ne plate.

IMG_7536