Royal stool by Stylgame

GB_Depliant_ROYAL_STOOL_2016
ROYAL_STOOL_2016

play_in_comfort_1

PLAY IN COMFORT® TOP” je patentirani sustav koji zaista revolucionalizira svijet igara, koristeći stolac s ergonomski prilagođenom visinom i unaprjeđujući položaj programabilnog panela prilagođavanjem visine potpore za noge. Potpora za noge dostupna je u verziji s prilagodljivom visinom i u verziji s fiksnom visinom. Kao rezultat svega navedenog, igraća konzola je optimizirana, a udobnost igrača je znatno veća.

 

Sustav za ugodno igranje (PLAY IN COMFORT TOP)omogućuje da automat potpuno isplati svoje ulaganje.

PLAY IN COMFORT® je prvi integrirani ergonomski sustav koji je posebno istražen i dizajniran za automate igara na sreću.
On unosi revoluciju u svijet igranja

Unaprjeđujući zdravlje igrača i omogućujući im da potpuno uživaju u iskustvu igranja.

Integrirani sustav PLAY IN COMFORT® dostupan je u “BASIC”(osnovnoj)i “TOP”(unaprijeđenoj) verziji. On osigurava idealnu ergonomsku konfiguraciju automata.

“PLAY IN COMFORT® BASIC” omogućuje visoko prilagođavanje stolca optimizirajući ga u odnosu na igraću ploču, a sve zahvaljujući ekskluzivnom patentiranom sustavu iz ROYAL STOOL® RH serije.

 

Prezentacijski video

 

 

 

 

 Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0