BLUEBIRD® XD

Novi svijet iskustava.  Promišljeno.

WMS opet prednjači među inovacijama u gaming opremi s BLUEBIRD xD gamingkabinetom.BLUEBIRDxD je pionir svoje kategorije, kao i najsuvremeniji kabinet koji spaja fizičke i osjetilne čimbenike s funkcijom.

 

Izvanredna kvaliteta zvuka BOSE® zvučnog sustava planira način na koji ljudsko uho percipira zvuk podešavajući tonsku ravnotežu uslijed promjena jačine igre. To omogućava svježu, jasnu audio pojedinost i nijansu bez obzira na jačinu igre.

Iskustvo igrača jednako je maksimalizirano na vizualnoj razini s ergonomskim ekranom pozicioniranim u cilju poboljšanja gledanja.U međuvremenu, intimnost između igrača i lakoća igre podignuta je na višu razinu s intuitivno lociranim sučeljima za igrače i optimalnim pozicijama za sjedenje koje pružaju izdašni prostor za noge i integrirani podnožak.

Oznaka “xD” u imenu kabineta označava njegovu usredotočenost na Oblikovanje Iskustva. Uslijed objedinjene koreografije emotivne rasvjete, audio i vizualnih poticaja,igrači uranjaju u iskustvo igre bez presedana na casinoflooru, stvarajući nove kategorije bonusa, poboljšane proslave pobjeda i još mnogo toga.

 

BLUEBIRD xD raspoloživ je u verzijama Video iMechanical TransmissiveReels® koje pružaju udobnost i naočitost zakošenog gornjeg polja s pogodnošću i tragom uspravnog otvora.

BLUEBIRDXD

Dimenzije

BLUEBIRD_xD

Fotogalerija


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0