AXXIS™

AXXIS_header_1200x800_2

Dojmljivo True 3D™ iskustvo sa svojom nagrađivanom jedinstvenom autostereoskopijom, koristi integriranu tehnologiju za praćenje pokreta oka kako bi omogućila iskakanje slike iz ekrana ili dosezanje neizmjernih veličina u 3D visokoj rezoluciji.

 

 

Integrirani sustav za praćenje pokreta oka detektira poziciju igrača i neprestano prilagođava sliku njegovoj poziciji. Slika se obrađuje i prikazuje kako bi se idealna 3D slika sama uskladila s točnim vidnim poljem igrača, omogućavajući slobodu kretanja u svim smjerovima – i sve to bez potrebe za korištenjem posebnih naočala.

 

Igranje igrica radikalno je preobličeno ovom autostereoskopskom tehnologijom. Prilikom njene upotrebe kao inputa za gaming događanja, tehnologija za praćenje pokreta oka otvara širok raspon novih mogućnosti: igrači mogu istraživati prizore na ekranu (on-screenvistas), mijenjajući kutove gledanja bez narušavanja 3D iskustva i biti zadivljeni kako se wild oznake gomilaju jedne na drugu te se čini da iskaču na njih.

 

Iznimna kvaliteta 3D slike visoke razlučivosti, vjernost boja, osvjetljenje, i istinska 3D dubina bez potrebe za nošenjem posebnih naočala, ono su čime prednjači na game flooru.  Koristi prikaz 3D slike bez naočala (True 3D) napravljen isključivo za GTECH za SeaFront gaming industriju.

 

Family brochure2_ICE 2015_SLOTS

Family brochure1_ICE 2015_SLOTS

SPHINX_3D_With_Callout_Boxes

 

 

Dimenzije

TRUE_3D_Brochure_Final_RGB

Fotogalerija